Eskra Nieuws

BOLD, indrukwekkend én duurzaam

Aan de skyline van Amsterdam, direct achter het Centraal Station en aan het IJ, verrijst BOLD. Een indrukwekkend gebouw van 24 verdiepingen dat maar liefst 158 luxe koopappartementen bevat. Onderscheidend en gemaakt met lef. …Een energiezuiniger gebouw van deze hoogte is nog niet gebouwd in Nederland.

In opdracht van ontwikkelaar én realisator Vorm Bouw verzorgt ESKRA BOUW de afwerking van zo’n 4.000 m2 wand en plafond met het sjieke Fraké hout (inclusief Vurenhouten achterconstructie). Een goede keuze. Steeds meer architecten en bouwers kiezen voor hout. Anno 2021 én bij de klimaatopdracht waar de wereld voor staat, is dat terecht. Dat blijkt ook wel weer uit de certificaten die we ontvingen van het Centrum Hout en die laten zien hoeveel CO2-opslag zo’n groot project realiseert.

FSC
Dat we supertrots zijn dat we aan zoiets duurzaams mogen meewerken, zal duidelijk zijn. En het past ons goed. Ook bij andere projecten gebruiken we altijd FSC-gecertificeerd hout. Dat is afkomstig uit bossen die verantwoord beheerd worden; met respect dus ook voor het leefgebied van planten en dieren én voor de rechten van de lokale bevolking en bosarbeiders. Zo helpen we allemaal een handje mee.

Bold-Certificaat-1
Bold-Certificaat 2
Bold_Artist_Impression
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Deel dit bericht