Informatie en inspiratie

Onlangs is Gevelbekleding verschenen. Een handzaam en kleurrijk boekwerkje waarin je leest en ziet wat Eskra Bouw de afgelopen tijd zo al deed. Je maakt kennis met ons werk, met recente projecten, met onze visie op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen etc. Wil je meer weten, overleggen, een vrijblijvend advies, een offerte…, bel of mail ons. Oók als je Gevelbekleding nog niet hebt, maar wel graag wilt ontvangen.

Nieuw logo

Je ziet het goed: we krijgen een nieuw logo. Eskra Bouw gaat vanaf 1 januari lekker ‘opgefrist’ door het leven. Helemaal van deze tijd, mooi strak én klaar voor de toekomst. Wat blijft, is de kwaliteit van ons werk. We hopen dat we onze opdrachtgevers nog lang van dienst mogen zijn en dat je snel aan onze nieuwe uitstraling gewend zult zijn.

Een nieuw gezicht

Met ingang van 1 januari 2023 verwelkomen we een nieuw gezicht: Max Smits. Hij werkte eerder voor diverse bouwbedrijven voordat hij medio 2022 besloot zelfstandig verder te gaan. Een aanbod om toe te treden tot de directie van Eskra Bouw kon hij echter niet weerstaan. We wensen Max veel plezier en succes in zijn nieuwe werk.

Sluiting rond de feestdagen

Op vrijdag 23 december sluiten we onze deuren en gaan we er even tussenuit. Op maandag 9 januari zijn we weer helemaal back-in-business.   

Fijne kerstdagen en een succesvol 2023