wie zijn wij?

Over eskra bouw

ESKRA BOUW B.V. werd in 1995 opgericht door Eric van Es en Peter Kramer. Ook daarvóór waren beiden al werkzaam in de bouw. Na enige jaren voor uiteenlopende opdrachtgevers timmerwerk te hebben uitgevoerd, verlegde ESKRA BOUW de focus naar een aantal kernactiviteiten. De afgelopen 10 jaren specialiseerde het bedrijf  zich verregaand in het monteren van gevels, stelwerk en afbouwtimmerwerk.

De hedendaagse bouwopdrachtgever wil ontzorgd worden. ESKRA BOUW haakt daarop in door complete delen van een bestek – inclusief materiaal en arbeid – aan te nemen én door voortdurend mee te denken in het (bouw)proces. De toegevoegde waarde stopt zo niet bij het aangenomen onderdeel, maar richt zich op het gehele project.

Vaals studentenwoningingen Jan Snel
Wasa-Village-Amsterdam-3847_W

Inmiddels bestaat ESKRA BOUW meer dan 25 jaar. Het bedrijf werkt altijd aan kwalitatief hoogwaardige én esthetisch optimaal afgewerkte gevels. Daardoor heeft het bij zijn opdrachtgevers een sterke en betrouwbare reputatie. In de loop der jaren kon zo een forse groei plaatsvinden. Dagelijks is ESKRA BOUW met ruim 50 bouwspecialisten bij verschillende projecten werkzaam.

Meer informatie of gewoon eens kennismaken? Wij zeggen: Graag!

ons team

Eric-van-Es

Eric van Es

oprichter en eigenaar

algemene zaken en financiën

Peter-Kramer

Peter Kramer

oprichter en eigenaar

calculatie, inkoop en verkoop

Karima

Karima

office manager

kantoor en administratie

Martijn-van-der-Ven

Martijn van der Ven

tekenaar

Floris-Wesselo

Floris Wesselo

werkvoorbereider

Jan-Willem-Bloemendaal

Jan-Willem Bloemendaal

werkvoorbereider