wie zijn wij?

Over eskra bouw

Wij, Eric van Es en Peter Kramer, hebben in 1995 samen Eskra Bouw BV opgericht. Ook daarvoor waren wij al werkzaam in de bouw. In het oprichtingsjaar zijn we samen op projectbasis gaan werken voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Na enige jaren timmerwerk te hebben uitgevoerd zijn we tot de conclusie gekomen dat wij ons op een aantal kernactiviteiten wilden concentreren. Wij hebben ons in de afgelopen 10 jaar verregaand gespecialiseerd in het monteren van gevels, stelwerk en afbouw timmerwerk.
De hedendaagse bouwopdrachtgever wil ontzorgd worden. Hierop anticiperen wij door complete delen van het bestel, inclusief materiaal en arbeid, aan te nemen en door voortdurend mee te denken in het (bouw)proces. Onze toegevoegde waarde stopt niet bij het onderdeel dat wij in uitvoering hebben, maar deze richt zich op het hele project.

De-Makelaar-Braam-Minnesma_gevelbekleding aanbrengen Eskra Bouw BV

Inmiddels bestaan wij meer dan 20 jaar. Doordat wij altijd werken aan een kwalitatief hoog afgewerkte gevel, maar ook esthetisch optimaal afgewerkt, hebben wij met onze projecten bij onze opdrachtgevers een sterke en betrouwbare reputatie opgebouwd.

Door de jaren heen zijn wij gegroeid tot waar we nu staan. Dagelijks zijn van ons 40 tot 50 bouwspecialisten op verschillende projecten aan het werk. Wij zijn trots op wat we in de afgelopen 20 jaar hebben bereikt.

Vanzelfsprekend is er veel meer te vertellen over onze onderneming, neem gerust contact met ons op en wij staan u graag te woord!

ons team

Eric-van-Es

Eric van Es

oprichter en eigenaar

algemene zaken en financiën

Peter-Kramer

Peter Kramer

oprichter en eigenaar

calculatie, inkoop en verkoop

Karima

Karima

office manager

kantoor en administratie

Martijn-van-der-Ven

Martijn van der Ven

tekenaar

Floris-Wesselo

Floris Wesselo

werkvoorbereider

Jan-Willem-Bloemendaal

Jan-Willem Bloemendaal

werkvoorbereider